بازدید امروز : 74
بازدید دیروز : 31
در آخرین جمعه ی ماه مبارک رمضان ، مصلای نماز جمعه ی بخش مزایجان ، مزین به قدوم سرشار از معنویت و اخلاص نماز گزاران روزه دار بود و به لطف الهی یکصد و سی ودومین نماز جمعه ، با حضور با شکوه این عزیزان اقامه گردید .
خطبه اول :
امام جمعه بخش مزایجانپس از حمدو ستایش الهی و توصیه ی خود و همگان به رعایت تقوای الهی ،با درود و سلام به ساحت مقدس حضرت ولی عصر(عج) ، امام راحل (ره) ، شهدا و مخصوصا شهدای بخش مزایجان ، خطبه ها را آغاز کرد و گفت : جابر از پیامبر گرامی اسلام (ص) نقل کرده که ایشان فرمودند : با این دعا با ماه مبارک رمضان وداع کنید ، خدایا این ماه را آخرین بار روزه ی ما در رمضان قرار نده ، و اگر قرار دادی ، مرا مورد رحمت خودت قرار ده ، نه محروم از رحمتت .(متن عربی دعا در کتاب های ادعیه موجود می باشد)و هر کس این دعا را در آخرین جمعه ماه مبارک بخواند ، دو موهبت نصیبش می شود 1- ماه رمضان دیگری را درک می کند . 2- آمرزش خداوند نصیبش می شود .
واما ادامه مبحث سبک زندگی اسلامی:چه کارهایی در روز عید فطر انجام دهیم ، آداب و احکام روز عید فطر.
حاج آقا میرشکاری گفت : مردم در این روز احساس تحول و دگرگونی می کنندو در ادامه برخی آداب مربوط به این روز را بیان کرد از جمله : * برنامه ریزی برای دید و بازدید * انجام غسل و پوشیدن لباس نو برای حضور در نماز * گفتن ذکرهای روز عید در مسیر حضور برای نماز ، ذکر هایی مانند الله اکبر ، لا اله الا الله ، اللهم صل علی محمد و آل محمد * خواندن دعا هایی که برای این روز وارد شده * گوش دادن به خطبه ها پس از اتمام نماز * زیارت حرم مطهر امامزادگان (ع) و شهدا پس از نماز * پرداخت زکات فطریه * پخش شیرینی بین نمازگزاران * بازدید و سرکشی از اقوام و آشنایان * دادن عیدی به بچه ها * دستگیری از ایتام . ایشانهمچنین برخی از احکام مربوط به زکات فطریه را نیز بیان کردندو گفتند : **این زکات بر کسانی که شب عید ، مکلف باشند ، فقیر نباشند ، ونان خور کسی نباشند واجب است **وقت پرداخت زکات فطریه از شب عید ( بعد از نماز مغرب روز آخر ماه رمضان ) تا ظهر روز عید می باشد . **مقدار آن هم برای هر نفر یک ساع معادل سه کیلو گرم قوت غالب(این مقدار، حداقل سفارش شده هست و کسانی که بخواهند بیشتر هم پرداخت کنند مانعی ندارد ) ** نحوه ی مصرف هم باید بین فقراء و نیازمندان تقسیم شود.خطیب این هفته ی نماز جمعه بخش مزایجان در پایان خطبه اول تعریفی از فقیر برای همگان مطرح نمود و گفت : فقیر کسی است که مخارج سالانه اش از در آمدش بیشتر باشد.
خطبه دوم :
حجه الاسلام میرشکاری در این خطبه هم پس از حمد وثنای الهی و توصیه ی به تقوا ، به سخنی از پیامبر گرامی اسلام اشاره کرد و گفت : اگر نماز می خواندید تا موقعی که مانند میخ لاغر می شدید و یا روزه می گرفتید و مانند کمان خم می شدید ، خدا از شما نمی پذیرفت مگر تا موقعی که از خدا پروا داشته باشید . و در ادامه به تحلیل و بررسی مذاکرات هسته ای پرداخت و به نامه ی مقام معظم رهبری (دامت برکاته) اشاره کرد که ایشان در این نامه خطاب به رئیس جمهور مواردی را بیان کردند که برخی از آنها به این شرح می باشد 1- ایشان در این نامه از هیات مذاکره کننده تشکر کردند و از خداوند متعال برای آنها طلب پاداش الهی را کردند . 2- ایشان گفتند که به سر انجام رسیدن مذاکرات گام مهمی است و این متن باید به دقت ملاحظه شود. 3- این مذاکرات در مسیر قانونی و پیش بینی شده قرار گیرد و پیگیری شود . 4- در صورت تصویب ، نقض عهد های طرف مقابل ، رعایت ، و جلو آن گرفته شود . زیرا طرف های مقابل ، قابل اعتماد نیستند . امام جمعه در بحث انتخاب استاندار هم گفت : انتخاب استاندار از اختیارات دولت می باشد و نمایندگان مجلس هم فقط حکم نظارتی را دارند ، اما طبق شعار سال ، باید در این زمینه تعامل وجود داشته باشد و کسی در این میان از این موضوع سوء استفاده نکند. و استاندار هم در اعمال و رفتار خود مواظب باشد که دشمنان سوء استفاده نکنند و فارس را به عنوان " مبدا التهاب " و نارضایتی از نظام حاکم بر جمهوری اسلامی معرفی نکنند زیرا که این هم از نقشه های خود دشمنان این نظام و انقلاب می باشد . ودر پایان هم با توجه به سالروز تاسیس نهاد شورا ی نگهبان ، خواسته های مردم را ازاین نهاد مطرح کردند . 1- شورای نگهبان در انتخابات پیش رو تدابیر ویژه ای برای مقابله با اقدامات اصحاب فتنه بیندیشد 2- رای دهندگان انتظار دارند این شورا در انجام وظیفه نظارتی و تایید صلاحیت ها ، مصلحت اندیشی نکند . 3- شواهدی حاکی از این است که فتنه گران قصد دارند با طرح شعار " تقلب " مجددا در انتخابات اخلال ایجاد کنند ، شورای محترم نگهبان مواظب این قضیه هم باشد.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
صفحات اختصاصی
پیوندهای روزانه
فهرست موضوعی یادداشت ها
بایگانی
اشتراک